Monday, June 2, 2014

בצק פילו ממולא ירקות מוקפצים עם נבטים


1חבילה בצק פילאס

2 גזרים

1בצל חתוך לרצועות

 1/2 חבילה נבטים עבים

1/2 כרוב לבן קטן

4 כפות רוטב סויה

מלח,פלפל שחור,1 כף סוכר חום

אופן ההכנה :

להפשיר ללילה את הבצק במקרר

לגרד את הגזר במגרדת גדולה ,לשטוף ולחתוך את הכרוב לרצועות,

לחצות את הנבטים לחצי לאורך ,

במחבט לשים 2כפות שמן ,להוסיף את הבצל ,להקפיץ 2 דקות להוסיף את

שאר הירקות להקפיץ 5-6 דקות,להוסיף את הסויה ,מלח ,פלפל שחור ,סוכר,

להוריד מהאש להניח בצד לקירור.

לפתוח את הבצק להניח כמות נדיבה מהמילוי ,לחתוך למלבנים ארוכים ולסגור

,לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה .

ירקות מוקפצים במחבת...

 הירקות מונחים על הבצק....

מסודריים בתבנית לפני אפיה...

אפויים...

זה טעים.....


No comments:

Post a Comment