3/4 כוס סוכר
7 כפות מרגרינה או שמן קוקוס
3 כפות מולסת חרובים או כל מולסת אחרת
כפית תמצית וניל
3/4 כוס קמח מלא
1/2 כוס קמח לבן
כפית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
קורט מלח
כף קקאו
3/4 כוס שוקולד צ׳יפס
הכנה:
לחמם תנור לחום בינוני.
לערבב את המרגרינה עם הסכר והמולסה. להוסיף תמצית וניל ולערבב.
בקערה נפרדת לערבב את הקמחים עם הקקאו, אבקת האפיה, סודה ומלח.
לשפוך את תערובת הקמחים לתערובת הרטובה
לערבב היטב ולהוסיף את השוקולד צ׳יפס. ליצור כדורי פינג פונג, להניח על מגש עם נייר אפיה ולתת להם לחיצה קטנה לשיטוח. לאפות בדיוק 9 דקות לעוגיות נימוחות ורכות. אם רוצים עוגיות קשות, לאפות עוד כמה דקות. להוציא מהתנור, לחכות לקירור מוחלט ולטרוף!
No comments:
Post a Comment