Sunday, May 11, 2014

עוגת רסק תפוחי עץ




- כוס וחצי קמח
- שליש כוס סוכר חום דמררה
- שתי כפיות אבקת סודה לשתייה
- כפית קינמון
- רבע כפית ציפורן טחונה
- רבע כפית אגוז מוסקט
- כוס וחצי של רסק תפוחים
- חצי כוס שמן קנולה (או שמן זרעי ענבים. יותר יקר אבל אמור להיות יותר בריא)
- שתי כפיות תמצית וניל
- חצי כוס צימוקים
- חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס (אפשר גם אגוזי קאשיו). לערבב את כל החומרים בקערה אחת ולשפוך לתבנית אינגליש קייק משומנת.
לאפות 35 דקות בחום בינוני ולשים לב לא לייבש את העוגה

כשהעוגה עוד חמה למרוח עליה שתיים וחצי כפות של סירופ מייפל אמיתי.

No comments:

Post a Comment